© Mikael "Smirre Kirax" Westergren

Tillbaks till Cordial Playa Mogan v 44 2007!

Janne och Conny följde med som assistenter och Conny körde oss runt till olika ställen på ön. Mor var också med .

Den fina Star Trek Bilen!

Bilen startas inte med nyckel utan som typ en USB-sticka och man trycker på en knapp, digitala instrument och klimatanläggning. Så 18 grader inne i bilen och 25 utanför. CD-spelare så man kan lyssna på rockmusik som Iron Maiden med mera.

I bergen på väg till Mogan så låg det ett kafé, där det var flera Hundar som sprang fritt. Blev jätteglad för jag tycker mycket om Hundar och Djur över huvud taget. =^.^=

Vi gosade med Hundarna och drack olika smothies på diverse exotiska frukter.

Mor filmade och Conny tog några foton, Janne kollade på utsikten.

På väg till Mogan så såg vi även Dinosaurier, fast de stod rätt stilla och var gjorda i plast fast i naturlig storlek. Så Gran Canaria har inte öppnat något Jurasic Park än!

På eftermiddagen så var vi på Cordial Playa Mogan, badade och hade det skönt, samt åt gott på kvällen.

Vi åkte runt lite och tittade på olika saker och på naturen dag två. Vi besökte en restaurang som var Svensk-Brittisk där vi åt lunch och Janne och jag drack öl, men Conny drack Coca Cola och Mor drack vatten. Conny körde ju så. Alkohol och bilkörning är ingen bra kombination. Vet inte hur pass stränga Spanska Polisen är med det heller.

En dag var vi ute och körde runt och kollade b.la. på de gamla husen i staden Terror, många av dessa husen är byggda på 1400-talet.

En del åker motorcykel på Gran Canaria, rätt farligt med de höga stupen och slingriga vägarna, så det är för dem med bra balans.

Mycket bättre med "Star Trek bilen" som vi brukar få låna på flygplatsen när vi kommer, behaglig temperatur inne i bilen och man kan prata och lyssna på musik.

Vi var vid en väldigt fin kyrka, den var öppen och en del folk i kyrkan men när vi kom in så såg vi att det var begravning så vi gick ut igen och ville inte störa.

Framför kyrkan var ett stort kors!

Åkte tillbaks till Terror och  spatserade runt lite, fikade där också. På Gran Canaria verkar de inte förstå meningen med att ha mjölk i kaffet. Mjölken är ju för att man inte ska bränna sig på kaffet, men de hettar upp mjölken med ånga innan de slår den i kaffet. Liksom då försvinner ju hela meningen med mjölken. Att den ska vara kall för att jag inte ska bränna mig i munnen verka de inte förstå och min Engelska var långt ifrån bra 2007.

Körde sen upp i bergen till Pinjeskogarna där jag plockade stora fina kottar, snällt av Conny att ställa upp och köra för det också. :)

En annan dag var vi i Las Palmas och shoppade.

Halmhatten, Saddam-Chips, Conjack, Jordnötter, Avancerad kikare, Rum, Zorrovinet, 2 flaskor med någons sorts honungslikör och den rosa söta likören samt mina fina kottar! Snygga solbrillor och en Legofigur i form av en Räv.

Trötta men nöjda efter dagen!

Party sen på natten!

Den fina blomsterprakten på hotellet!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now