© Mikael "Smirre Kirax" Westergren

Jag har rest runt lite i världen!

Jag har varit i Danmark många gånger eftersom jag är Skåning och i Maj 2012 gjorde jag min längsta resa till Japan med min bästa furryvän och Zebra (Olle) och Monica som följde med som assistenter! Jag var i Japan i 8 dagar och besökte b.la. Fujimi Inari Taisha, ett tempel helgat åt rävguden Inari. Samt upplevde både Tokyo, Kyoto och Hakone.

Med gamla assistansbolaget "Hand i hand"så gjorde vi gruppresor till Gran Canaria 2005, 2006, 2007 och 2008. Med Hand i hand så var jag även med till Åre 2007 och 2008, åkte skikart och skoter.

Annars så har jag gjort tidigare skolresor med Dammsdal till Norge och Finland, samt cykelsemester på Åland, skidsemester i Bollnäs och cykelsemester i Köpenhamn och campat på Bellahöj samt fjällvanding i Grövelsjön med Norräng.

 

2009 var jag på Lalandia i Danmark med Jocke och Carro, samt vi bilade ner till Tyskland den veckan. Sommaren 2009 och 2010 på stugsemester i Småland, hyrde stuga av Lars och Kerstin som hade får, var ut med deras båt till en ö och åkte runt och tittade på glasbruken i Småland samt var på Älgsafari med en fin hyrbil. En Toyota med en massa tekniska finesser.

Stockholm har jag varit i en del också för jag har en moster i Stockholm och sen 2013 har jag varit med på Nordic Fuzz Con i Stockholm utom 2018 p.g.a min skada i ryggen och höften. Dustin Home har jag också besökt några gånger i Stockholm och både i samband med NFC och Dustin Home bot hos min furryvän i Södertälje.

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now